Autisme café "Van het kastje naar de muur" - MEE IJsseloevers
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Autisme café “Van het kastje naar de muur”

1 april - 20:00 - 21:30

| Gratis

Op 1 april, de eerste dag van de Autismeweek 2019, is er een Autisme Café in de Flevomeer bibliotheek. Met het thema “Van het kastje naar de muur”, geven Steunpunt Mantelzorg en MEE IJsseloevers je meer inzicht in de hulp die beschikbaar is.  In drie gespreksronden krijg je meer helderheid in het autisme aanbod en de werkwijze binnen de Noordoostpolder. Het Autisme Café is bedoeld voor mantelzorgers, naasten en familieleden van mensen met autisme. De toegang is gratis.

Gespreksronden
Een medewerker van het sociaal team vertelt wat kan je verwachten als je aanklopt bij het sociaal team Noordoospolder. Een mantelzorgconsulent van Carrefour geeft informatie over het autisme aanbod in de sociale kaart en mantelzorgondersteuning. Een consulent van MEE IJsseloevers legt uit wat onafhankelijke cliëntondersteuning voor jou kan betekenen.

Informatie en aanmelden
Het Autisme café vindt plaats op 1 april vanaf 20.00 uur (inloop 19.30) bij Flevomeer Bibliotheek, Harmen Visserplein 5 in Emmeloord. Aanmelden kan via e-mail mantelzorg@carrefour.nu of telefonisch 0527 – 63 00 00.

Details

Datum:
1 april
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact