Laden Evenementen

« All Events

Netwerkbijeenkomst Autisme Flevoland

26 oktober - 14:00 - 17:00

| €20

Op 26 oktober organiseren de samenwerkende partijen rondom autisme in Flevoland een netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst begint met een inspirerende lezing van schrijfster Judith Visser over opgroeien met autisme, je weg vinden in het leven en het schrijfproces van een boek. Daarna volgen er deelsessies waarin aandacht wordt besteed aan verschillende thema’s zoals: Prikkels!, ouder(s) met autisme en werkweb autisme. Tijdens de sessies worden kennis en ervaringen uitgewisseld.

  • 13.30 uur           Inloop, kiezen van een deelsessie
  • 14.00 uur           Opening en korte inleiding over het Autisme netwerk Flevoland.
  • 14.15 uur           Lezing van Judith Visser.
  • 15.30 uur           Pauze
  • 15.45 uur           Deelsessies door betrokken organisaties
  • 16.45 uur           Plenaire terugkoppeling
  • 17.00 uur           Napraten met een hapje en drankje

Aanmelden kan tot 20 oktober

Je kan jezelf aanmelden via deze link: https://forms.office.com/r/RFR2nCidyW

Kosten:

De netwerkbijeenkomst is gratis voor medewerkers en/of ervaringsdeskundigen van organisaties die aangesloten zijn bij het convenant (dit zijn: Kwintes, NVA, Caritas Urk, Eduvier Onderwijsgroep, Het Kompass, Icare, Carrefour, Triade/Vitree, GGZ Centraal(Emerhese), ‘t Spectrum, Therapeutisch Centrum GGZ en MEE IJsseloevers).

Voor andere deelnemers bedragen de kosten € 20,-.

Ben je (nog) geen convenant partner, maar wil je dat wel graag worden? Neem dan contact op met Janine van Loenen, coördinator Autisme Netwerk Flevoland via: j.vanloenen@meeijsseloevers.nl

Over Judith Visser:

Judith Visser is schrijver van tot nu toe dertien boeken en een reeks korte verhalen. Zij won tweemaal de prijs voor het Beste Rotterdamse Boek. In 2008 was zij de auteur van het Rotterdamse Boekenweekgeschenk. Een deel van haar werk is verfilmd, verwerkt tot toneelvoorstelling en vertaald in het Duits. Met haar autobiografische roman Zondagskind (2018) beleefde zij haar doorbraak naar het grote publiek. Zondagskind werd bekroond met de Hebban Literatuurprijs 2018. In 2020 verscheen haar meest recente roman Zondagsleven: liefde in tijden van autisme. Judith woont in Rockanje aan zee, waar zij werkt aan haar nieuwe boek.

Details

Datum:
26 oktober
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€20

Organisator

Locatie

MEE IJsseloevers

Contact