Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst: bespreken resultaten onderzoek Impact van Covid-19 op laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking

8 april - 16:00 - 17:30

| Gratis

In september 2020 is MEE gestart met een grootschalig onderzoek naar de impact van Covid-19 op laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Doel van dit onderzoek is om beter zicht te krijgen op de impact van de coronacrisis en de coronamaatregelen op deze doelgroepen en met deze informatie handelingsperspectieven te kunnen bieden aan professionals en gemeenten.

Hiervoor wordt gekeken naar:

  • in hoeverre de crisis en de landelijke maatregelen worden begrepen en opgevolgd,
  • de impact van de crisis en maatregelen op de mentale gezondheid.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door MEE Gelderse Poort in samenwerking met AMPHI, GGD’s Gelderland-Zuid en -Midden, Sterker op eigen benen, Radboud Universiteit en Pharos aan dit onderzoek.

Online bijeenkomst

De eerste onderzoeksresultaten zijn bekend. Daaruit blijkt dat een groot deel van de laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) zich vaak zorgen maakt over corona of bang is voor corona. Op 8 april vindt een (online) bijeenkomst plaats van 16.00 tot 17.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst worden de onderzoeksresultaten verder belicht en is er ruimte om vragen te stellen. Hier kun je je aanmelden voor de online bijeenkomst.

Download hier de factsheet met de eerste onderzoeksresultaten.

Details

Datum:
8 april
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact