Soos voor jongvolwassenen met autisme in Zeewolde - MEE IJsseloevers
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Soos voor jongvolwassenen met autisme in Zeewolde

7 februari - 20:00 - 22:00

Jonge mensen met een vorm van autisme kunnen elkaar maandelijks ontmoeten in de soos in Zeewolde. Het is bedoeld voor normaal- en hoogbegaafde jonge mensen met autisme uit Zeewolde, in de leeftijd van 18 tot 30 jaar.

De soos van 7 februari 2020 vindt plaats in het Toon Hermanshuis, Mazerhard 37 in Zeewolde van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

Tijdens deze avonden staat ontmoeting centraal. Een drankje drinken, kletsen, een spel spelen, of een film kijken behoren tot de mogelijkheden. De jongvolwassen soos is een initiatief van enthousiaste burgers. Naast enthousiaste vrijwilligers (jongeren met autisme) zijn de organisaties MEE IJsseloevers, MDF en Straathoekwerk betrokken voor professionele ondersteuning.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met autismesoos Zeewolde via autismesooszeewolde@outlook.com. De volgende data voor de soos in 2020 zijn  13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli  en 14 augustus.  Check elke keer de data vooraf. Graag aanmelden van tevoren maar is niet verplicht.

Lees ook het artikel over de soos in Zeewolde actueel.

Details

Datum:
7 februari
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Contact