Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Vooraankondiging: Kennisbijeenkomst Autisme & Thuiszitters

7 november - 14:00 - 17:00

| Gratis

Het Autisme Kennisnetwerk Overijssel organiseert op woensdag 7 november 2018 een kennisbijeenkomst over ‘Autisme & Thuiszitters’ in Deventer. Met als ondertitel ‘hoe passend is het onderwijs voor kinderen met autisme in Overijssel?’. De bijeenkomst vindt plaats in Deventer in de Steerne (Brinkgreven, Nico Bolkesteinlaan 1). 

Laat je mening horen!
Tijdens deze bijeenkomst brengen we verschillende perspectieven bijeen. We hebben jou nodig om je echte mening te horen over het onderwijs en wat wel en niet goed gaat. Misschien heb jij als (ouder van een) thuiszitter een verhaal wat verteld moet worden. Of ben jij in het verleden uitgevallen in het onderwijs. Vul deze vragenlijst in. Met jouw input krijgen we een eerlijk(er) beeld en maken we een mooi programma! Misschien kom je wel op het podium te staan!

Je staat dan naast Martine Delfos! Zij zal een uitgebreide lezing geven tijdens deze kennisbijeenkomst. Ze heeft langdurige ervaring in het diagnosticeren en behandelen van kinderen, jeugdigen en volwassenen met autisme. Zij legt verbinding tussen de wetenschap en de praktijk. Haar perspectief zal zorgen voor nieuwe inzichten en een hoop inspiratie!

Gratis kennisbijeenkomst
De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor niet-leden van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel. En vanzelfsprekend voor mensen met autisme, ouders en partners van.

We houden in de voorbereiding rekening met een hoge opkomst. Daarom organiseren we de bijeenkomst twee keer: in de middag (14:00 – 17:00 uur) en in de avond (19:00 – 21:00 uur, mits voldoende animo). De avondbijeenkomst is iets compacter: de lezing van Martine Delfos staat hier centraal.

Aanmelden?
Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan per mail via els.devries@autismehulpverlening.nl. Geef duidelijk aan op welk moment je naar de bijeenkomst komt (middag of avond).

Tot dan!

Details

Datum:
7 november
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact