Centenkwesties verhuist naar Matenhof

Met ingang van 3 juli verhuist het spreekuur van Centenkwesties van De Drie Ranken naar De Matenhof. Centenkwesties is een inloopspreekuur voor inwoners van de gemeente Apeldoorn met vragen over geld en schulden. Ze krijgen advies of ondersteuning, passend bij hun vraag. Het spreekuur is een initiatief van de gemeente Apeldoorn, Stimenz, MEE Veluwe en de Matenhof.

Wat doen ze bij Centenkwesties?
Ze helpen mensen (weer) grip te krijgen op hun geld. Dat kan op verschillende manieren. Besproken wordt welke ondersteuning iemand nodig heeft. Misschien is deze al geholpen met het ordenen van de financiële administratie. Misschien heeft men meer aan een inkomenscheck of heeft men hulp nodig om schulden op te lossen. Als het nodig is wordt een nieuwe afspraak gepland. Een volgende afspraak kan ook bij het Activerium zijn als iemand dat prettig vindt.

Wanneer en waar?
Men kan gewoon binnen lopen bij het spreekuur van Centenkwesties en hoeft geen afspraak te maken. Het spreekuur is elke dinsdag van 14:00 tot 16.00 uur in De Matenhof, Warenargaarde 775, 7329 GR Apeldoorn.

Contact