Gratis cursussen en gespreksgroepen in Apeldoorn

Welke onderwerpen moeten centraal staan?

MEE organiseert regelmatig gratis cursussen en gespreksgroepen in Apeldoorn. Verschillende onderwerpen kunnen daarin centraal staan. Bijvoorbeeld omgaan met autisme, een broer of zus met een beperking, weerbaarheid, sociale vaardigheden of omgaan met geld. Om op basis van meerdere deelnemers een volgende cursus of gespreksgroep te kunnen starten, vraagt MEE inwoners van Apeldoorn zich te melden wanneer zij interesse hebben in een cursus of gespreksgroep over een specifiek onderwerp.

Meedoen aan een cursus of gespreksgroep kan leuk en leerzaam zijn. Je ontmoet andere mensen en merkt dat je niet de enige bent in een bepaalde situatie. Bovendien kun je elkaar ondersteunen, van elkaar leren en je zelfvertrouwen vergroten.

Verschillende onderwerpen
Woon je in een gezin met een broertje of zusje met een beperking? Zou je graag meer zelfvertrouwen willen krijgen? Wil je op jezelf gaan wonen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je een partner die autisme heeft? Wil je graag vrienden maken maar weet je niet hoe? Of ben je benieuwd hoe je het beste om kunt gaan met geld?

Inwoners van Apeldoorn die zich herkennen in een van deze vragen, kunnen een e-mail sturen naar info@meeveluwe.nl. Op basis van de reacties kan MEE een aantal nieuwe cursussen en gespreksgroepen opstarten.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 055 526 92 00.

Contact