Inclusief ondernemen biedt werkgevers voordelen

MEE helpt mensen met een beperking op allerlei gebieden. En werk is daar één van. Het mooie van mensen met een beperking is dat ze vaak meer kunnen dan u denkt. En dat biedt voordelen. Voor hun. En voor werkgevers.

Kitchen Impossible
Zo werken we nauw samen met het programma Kitchen Impossible. In dit programma worden deelnemers door meester kok Robert Kranenborg klaargestoomd voor een droombaan in de horeca. Dat is pittig maar het gaat ze verrassend goed af. In het programma blijkt dat de omgeving ook beter gaat functioneren. Dat resulteert niet alleen in een betere werksfeer maar ook in betere bedrijfscijfers. En dat laatste is een voordeel dat niet bij iedereen bekend is.

Inclusief Ondernemen
Grote kans dat uw bedrijf niet horeca-gerelateerd is. Daarom maken we graag persoonlijk kennis. Tijdens het eerste gesprek ontdekt u snel hoe u de beste resultaten kunt halen uit Inclusief Ondernemen. Krijgt u het antwoord op waarom bedrijven met MVO-waarde vaak productiever, innovatiever en winstgevender zijn. En leert u hoe u als bedrijf meer kans krijgt op het winnen van aanbestedingen op MVO-gebied.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

TIP: Als u voor 1 januari een afspraak maakt ontvangt u een gratis voordeel-berekening voor uw bedrijf.

Bekijk een aflevering van het programma Kitchen Impossible.

Contact