MEE Veluwe zoekt ervaringsdeskundigen voor denktank in Elburg

MEE Veluwe en stichting Wiel zoeken voor een project in Elburg mensen die met psychiatrie in aanraking zijn geweest en graag mee willen denken over een passend activiteitenaanbod voor lotgenoten. Ze worden ook ingezet als maatje van een deelnemer tijdens activiteiten.

Het project richt zich op mensen die met psychiatrie in aanraking zijn (geweest) en weinig gebruik maken van het huidige activiteitenaanbod. De ervaringsdeskundigen nemen deel aan een denktank om laagdrempelige activiteiten te ontwikkelen en mee te denken over de juiste benadering van deze doelgroep. Janine van Loenen van MEE Veluwe: ”Ervaringsdeskundigen zijn als geen ander bekend met de problemen van deze doelgroep en weten hoe we hen het beste kunnen benaderen en aan welke activiteiten behoefte is. Van die ervaringen maken we graag gebruik”.

Aanmelden als ervaringsdeskundige
Ervaringsdeskundigen worden in dit project begeleid door een coach van MEE. Aanmelden kan tot 1 juli a.s. bij Janine van Loenen van MEE Veluwe door te bellen met 06-22961716. Een e-mail sturen kan naar janine.vanloenen@meeveluwe.nl.

 

 

Contact