Ontmoetingsavond ouders van volwassen kinderen met beperking

Op donderdag 30 november a.s. organiseert MEE Veluwe samen met Stichting Wiel een ontmoetingsavond voor ouders van volwassen kinderen met een beperking. Dit kan een (licht) verstandelijke beperking zijn of een psychiatrische stoornis. Zowel ouders met een thuiswonend als uitwonend kind uit de regio Noord-Veluwe zijn welkom. De avond is gratis toegankelijk en vindt plaats in Kulturhus ‘t Huiken in Elburg.

Het thema van deze ontmoetingsavond is vriendschap en relaties. Jolanda Bergsma van MEE besteedt die avond aandacht aan de seksuele ontwikkeling van kinderen met een beperking in verhouding tot de seksuele ontwikkeling van kinderen zonder een beperking. Naast voorlichting is er gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
De ontmoetingsavond begint om 19.30 uur in Kulturhus ‘t Huiken, Lange Wijden 33a te Elburg. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en aanmelding bellen met Lotte de Jong, consulent van MEE Veluwe via telefoonnummer 06-20011352. Mailen kan ook naar lotte.dejong@meeveluwe.nl.

Contact