Partnercursus “omgaan met autisme”

MEE Veluwe en GGNet Preventie organiseren samen in de regio Apeldoorn een partnercursus “omgaan met autisme”. Deze cursus is voor mensen die een partner hebben met een stoornis in het autistisch spectrum, zoals PPD-Nos of Asperger. In de cursus komen verschillende thema’s met betrekking tot het omgaan met autisme aan bod. De cursus start op vrijdagochtend 24 februari van 09.30 tot 11.30 uur en vindt plaats in Gebouw 2021, Molenstraat Centrum 1 in Apeldoorn. De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten.

Samenleven met een partner met een stoornis in het autistisch spectrum is niet altijd makkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen. Bij veel partners is er behoefte aan ondersteuning. In de cursus krijgen deelnemers informatie over autisme en komen thema’s aan bod zoals communicatie, rolverdeling en zorg voor je zelf. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.  

Meer informatie en aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van team Preventie van GGNet regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-9331180 of mailen naar preventie@ggnet.nl.
Voorafgaand aan de cursus is er een kennismakingsgesprek met de cursusleiders. Meer informatie is ook te vinden op www.ggnet.nl/preventie.

Contact