Publiekslezing Jongeren met NAH in Emmeloord

Voor iedereen die meer wil weten over niet-aangeboren hersenletsel

In Nederland lopen jaarlijks 140.000 mensen niet-aangeboren hersenletsel op. Bijvoorbeeld door een verkeersincident, een ongeluk tijdens het sporten, een hersenbloeding of een ziekte. Een kleine 20.000 hiervan is jonger dan 24 jaar. Om niet-aangeboren hersenletsel bij jongeren onder de aandacht te brengen, is er op 3 oktober a.s. een publiekslezing ‘Jongeren met NAH’ in Emmeloord. 

Gastsprekers als kinderrevalidatiearts Karin Huizing en GZ-psycholoog Martine Sinnema vertellen onder meer over de oorzaken en gevolgen van NAH. Ook persoonlijke verhalen van jongeren met NAH uit de Noordoostpolder komen voorbij. Lees hier het verhaal van Remco van Rees

Iedereen is welkom
Iedereen die meer wil weten over hersenletsel is welkom op 3 oktober om 19.30 uur in de Flevomeer Bibliotheek, Harmen Visserplein 5 in Emmeloord. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deze publiekslezing wordt georganiseerd door Hersenletselteam Flevoland, Caritas, Carrefour, InteraktContour, MC groep, Revalidatie Friesland, Zorggroep ONL en MEE IJsseloevers.

 

Contact