Reismaatjes gezocht in Raalte - MEE IJsseloevers

Reismaatjes gezocht in Raalte

Word vrijwilliger van MEE op Weg
MEE IJsseloevers is op zoek naar enthousiaste, betrokken vrijwilligers voor het vervoersproject MEE op Weg. In dit vervoersproject oefenen veelal jonge deelnemers de route naar school, werk of sportclub samen met een Reismaatje. Dat kan op de fiets, met het openbaar vervoer of lopend.

Zelfstandig reizen geeft mensen met een beperking vrijheid. Vrijheid om eigen keuzes te maken. Vrijheid om mee te doen in de samenleving. Vrijheid om niet afhankelijk te zijn van speciaal vervoer. Het project MEE op Weg is daarom meer dan alleen leren reizen van a naar b. Het is een manier om zelfvertrouwen te krijgen. Om te ontdekken dat er zo veel is dat wél kan.

Wie helpt deze groep jonge deelnemers op weg?
Voor een groep jonge deelnemers die in het najaar zelfstandig willen leren reizen met de fiets en het openbaar vervoer van Raalte naar Hellendoorn zijn wij op zoek naar enthousiaste reismaatjes.

Iedereen (18+) die het leuk vindt om een ander te helpen kan Reismaatje worden. Reismaatjes krijgen een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding en professionele begeleiding door een MEE-consulent. Neem voor informatie of aanmelding vrijblijvend contact op met Sabine Hollak via 06-30998355.

Klik hier voor meer informatie over MEE op Weg en Reismaatjes.

Contact