Stakeholdersbijeenkomst 12 maart: met elkaar in gesprek over een inclusieve samenleving

Samen sterk voor een inclusieve samenleving

Wat is de meerwaarde van inclusie? Hoe kunnen we inclusie dichterbij brengen? Welke rol pakt MEE hierin? Wat zou wenselijk zijn? Hierover gaan we graag in gesprek met wethouders, beleidsmakers, samenwerkingspartners en het bedrijfsleven op 12 maart a.s. in Apeldoorn.

Tijdens deze stakeholdersbijeenkomst inspireren organisaties uit verschillende werkvelden (overheid, semi-overheid en bedrijfsleven) de deelnemers met de manier waarop zij aan de slag zijn gegaan met inclusie. Vaak door samenwerking met o.a. MEE, bijvoorbeeld op het terrein van wonen, justitie of als werkgever. Daarnaast vertellen mensen met een beperking zelf hoe zij dit ervaren hebben. Wat heeft het hen daadwerkelijk opgeleverd?

Heeft u zelf ideeën voor MEE om inclusie dichter bij te brengen? En over de rol van MEE op dit gebied? Het tweede gedeelte van de bijeenkomst staat in het teken van ophalen. MEE ontwikkelt zich van organisatie voor cliëntondersteuning naar een brede organisatie voor inclusie,  en wil toetsen bij haar stakeholders of zij hiermee op de juiste weg is.

Het belooft een interactief programma te worden. Deelnemen? Klik hier om u aan te melden. 

Datum: 12 maart 2018
Tijd: 14.30 – 17.30 uur
Locatie: CODA (Vosselmanstraat 299, Apeldoorn)
Parkeren: Parkeergarage Museum Centrum
OV: Stadsbus 2 vanaf station Apeldoorn

 

 

Contact