Vrijwilligers gevraagd voor project MEE op Weg

MEE IJsseloevers is op zoek naar vrijwilligers voor het vervoersproject MEE op Weg in de gemeente Staphorst. In dit vervoersproject oefent de deelnemer samen met een maatje de route die hij wil leren afleggen naar school, werk of sportclub. Dat kan op de fiets, met de bus of lopend. Vanwege het succes van het project is MEE IJsseloevers op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen werken als maatje.

Eén van de vrijwilligers van het project MEE op Weg vertelt: “Mensen met een beperking ervaren vaak dat ze iets niet kunnen of afhankelijk zijn van anderen. Ik heb gemerkt dat ze met tijdelijke begeleiding meer kunnen dan ze denken. De deelnemers die ik heb begeleid zijn ontzettend trots als ze na afloop van het project zelfstandiger kunnen reizen. Het zelfvertrouwen dat ze hiervan krijgen stralen ze ook uit in het dagelijks leven. Ik haal daar veel plezier en voldoening uit en hoop dat meer vrijwilligers zich aanmelden voor dit mooie project.”

Aanmelding

Belangstellenden kunnen zich aanmelden als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar e.steenhuis@meeijsseloevers.nl, of door te bellen met Evelien Steenhuis via
06 – 13 12 16 14. Meer informatie staat ook op www.mee-veluwe-ijsseloevers.nl/vrijwilliger-meeopweg.

Contact