Zwemactiviteit voor mensen met NAH in Beekbergen

Elke 2e en 4e donderdag van de maand organiseert hersenletsel.nl – werkgroep Apeldoorn – een zwemactiviteit, speciaal voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Deze zwemactiviteit vindt plaats bij Zwembad Hotel Spelderholt in Beekbergen en wordt begeleid door zwemdocent/ bewegingsagoog Elbert van Mourik. Er is momenteel nog plek voor nieuwe deelnemers.

Voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is het niet altijd gemakkelijk om een goede en veilige zwemplek te vinden. Het ontbreken van deskundige begeleiding, een goede toegankelijkheid van het zwembad en te veel prikkels zijn factoren die ertoe kunnen leiden dat mensen met NAH niet zwemmen. En dat terwijl zwemmen goed is voor de gezondheid, het creëert zelfvertrouwen en het is bovendien een gezellige groepsactiviteit.

Aangepaste lessen
Daarom organiseert Hersenletsel.nl – werkroep Apeldoorn – in samenwerking met beweegschool 4 Fun Fit en met ondersteuning van MEE Veluwe elke 2e en 4e donderdag een zwemactiviteit bij Zwembad Hotel Spelderholt in Beekbergen. De lessen zijn aangepast aan de mogelijkheden van mensen met NAH. Speciaal voor mensen die (nog) niet kunnen zwemmen, zijn er REHA zwemvesten aanwezig.

Meer informatie
Er is momenteel nog plek voor nieuwe deelnemers. De zwemactiviteit voor mensen met NAH vindt elke 2e en 4e donderdag plaats van 18.45 tot 19.45 uur. Neem voor meer informatie of direct aanmelden contact op met Gretha Visserman of Riet Marsman, consulenten MEE Veluwe, via telefoonnummer 055 526 9200.

 

Contact